Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Akhirnya Sempurnalah Hajat Kami!

Miauu.....Miauu.....Miauu.....Ngaum (Versi Ganas Skit) Akhirnya sempurnalah hajat kami yang telah lama membeku selama 1 tahun dan beroperas...

Miauu.....Miauu.....Miauu.....Ngaum (Versi Ganas Skit)

Akhirnya sempurnalah hajat kami yang telah lama membeku selama 1 tahun dan beroperasi hanya dirumah sekadar suka-suka. Memandangkan sambutan yang menggalakkan pada tahun 2011, secara rasminya kami telah berpindah ke premis baru kami di: 
K-02-08, Jalan PPK 2, 
Kinrara Seksyen 3, 
47100 Puchong, Selangor.

Dengan adanya premis baru ini, kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk sicomel anda dan kami akan sentiasa memantau keadaan sicomel dalam keadaan sempurna dan sihat. Walaupun kami berpindah kepremis yang lebih luas tapi kami masih lagi menekankan konsep "Home Based" kerana premis yang kami sewa ini akan dianggap "rumah kedua" kami.

Oklah, kami tak nak berpanjang lebar, jom kita tengok gambar-gambar Majlis Perasmian & Rumah Terbuka. Walaupun ianya kurang tidak ramai yang hadir tetapi kami bersyukur akhirnya sempurnalah hajat kami.

Inilah menu kami. Rugi kepada pelanggan yang tak datang tu...Menu kami memang memang gempak seh....Terbaekk punya...hu3
Menu kami: Nasi Putih + Ayam Masak Merah + Kari Daging +  Laksa Penang (kuahnya buat sendiri tau) & Pencuci Mulut: Buah Limau + Agar-Agar, Minuman: Sirap Ais....Bestkan menu kami ni kan....RUGI TAU SESIAPA YANG TAK DATANG TU...hu3
Salah satu ruang legar untuk sicomel anda nanti. Dan sangkar-sangkar baru akan disusun pada ruang ini nanti.

Terima kasih Sham kerana sudi membantu kami dalam menjayakan Majlis yang tak seberapa ni. Semoga Tuhan membalas jasamu itu....TQ2..."Kelassss Kau Sham..."...hu3

Inilah sifu Nasoha & Farid. Tanpa Sifu Nasoha & ilmunya takkan tertubuhnya blog ini. Terima kasih Sifu Nasohakerana memberi ilmu-ilmu membuat blog secara PERCUMA. Hmmm....kalau anda berminat nak belajar buat blog, bolehlah belajar dengan beliau. Tak lama lagi akan melangsungkan perkahwinannya nanti. Selamat Pengantin Baru Sifu Nasoha, kami di  Zul & Azizi Boarding Pets mendoakan semoga berbahagia keanak cucu. Insyaallah... Amin...Jom layan website beliau ini ye...www.nasoha.com
Pelanggan Tetap, Nik Jazland & Isterinya. "Memang feveret la laksa penang ni...." Kata Nik Jazland dengan bersahajanya.....Hmmm Sedapnya kuah laksa ni....siapa yang buat ni?"...Hu3

Pelanggan Baru, Nurhafini, Adik kandung & Suaminya. "Kami suka duduk bersila, kata Nurhafini..." Kami ucapkan takziah atas kehilangan sicomel Nurhafini, kami doakan Nurhafini akan dapat kucing yang lebih baik selepas ini ye....

Pelanggan Tetap, Ms. Chan & keluarga......Ms. Chan ni baik orangnya dan seorang yang suka kan kucing. Beliau mempunyai 7 ekor kucing. Hampir setiap bulan beliau menggunakan perkhidmatan "Grooming" kami. Terima kasih Ms. Chan kerana memilih perkhidmatan kami ni ye.....
Pelanggan Tetap, Mimi & Suaminya. Nama kucing beliau "SID" tapi kami saja menambahkan nama kucing beliau menjadi "ASID" kerana wajah "ASID" sangat comel. Hampir setiap bulan beliau menggunakan perkhidmatan boarding . Terima kasih diatas hadiah yang diberikan oleh beliau. Kami menghargai sepenuhnya. Terima kasih tak terhingga atas sokongan Mimi, Faizal & "ASID". Kami rindukan "ASID" lol...hu3
Pelanggan tetap, Kak Asma & Kelurga. "Kelasss Kau Zul dah buka kedai ye...apa-apa pun terima kasih menjaga Naomei"....Agaknya apa yang dipandang kak Asma tu ye?....
Abang Zul memang best & pandai jaga kucing kami. Kami memang berpuas hati sangat-sangat. Terbaeek punya la.....

Rakan sepejabat, Nasrulhakim, Faizal & keluarga.

Pelanggan tetap, Hayati & Keluarga. "Sedapnya laksa ni...katering ke?...tanya  Hayati  kepada kami"....Jawab kami, ala...kuah tu kami buat sendiri je.....

Agaknya apalah yang dipandang oleh abang kita ni kan? Membaca ke tu?

Pelanggan baru, Kak Atie & keluarga. "Ehhh...Kak Atie tak makan laksa kami ke? Jemputlah makan, jangan malu-malu & segan-segan plak ye..." hu3...

"Selamat Hari Raya....Selamat Hari Raya....Selamat Hari Raya"

Pelanggan baru, Azhar & Keluarga. "Ala....mak nak tengok kucing la...." Maaflah adik, kami tak masukkan lagi kucing kat sini, nnti lepas perasmian ni baru kami akan pindahkan kesemuanya kat sini. Bila nak boarding tu bolehlah tengok kucing-kucing yang ada kat sini nanti...."


P/S: Insyaallah tahun hadapan kami akan adakan majlis rumah terbuka ini lagi, mungkin jemputan majlis kami akan diterhadkan....Terima kasih kepada pelanggan baru dan tetap kami yang menjayakan majlis kami ini. Semoga Tuhan saja yang membalas jasa anda semua. Kepada Mimi, Faizal & "ASID", terima kasih diatas hadiah yang diberikan tu ye....Kami hargainya...

COMMENTS

BLOGGER: 5
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,9,advantage-cat,1,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,basmi kutu,1,bayer,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,7,boarding aidilfitri,1,boarding aidilfitri 2017,1,boarding services,3,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat adoption,2,cat birth,1,cat boarding,3,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flea,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,germisep,1,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,194,info kesihatan,45,info kucing,173,Info mylovely-cats,235,info sahabat,213,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,3,kutu grooming,2,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,machiko flea,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,2,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,2,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet blower,1,pet lover,1,petition,1,petsafe,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,2,services grooming,4,servis,2,servis boarding,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tick,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,vime- frondog,1,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Akhirnya Sempurnalah Hajat Kami!
Akhirnya Sempurnalah Hajat Kami!
http://3.bp.blogspot.com/-4KDGMWyjzgw/ToCjeZ_-Z_I/AAAAAAAABYQ/fsoKXPaYUXY/s400/menu+%25231.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-4KDGMWyjzgw/ToCjeZ_-Z_I/AAAAAAAABYQ/fsoKXPaYUXY/s72-c/menu+%25231.JPG
Zul & Azizi Boarding Pets
https://mylovely-cats.blogspot.com/2011/09/akhirnya-sempurnalah-hajat-kami.html
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/2011/09/akhirnya-sempurnalah-hajat-kami.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE CARIAN ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy