Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Anak Junior Gegirl Fasa 1

Anak Junior Gegirl Fasa 1

Miaoo...Miaoo...Miaoo (Versi kucing berdoa)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followers, bloggers, warga sahabat FB, pelawat dan pencinta kucing tegar amnya. Semoga kehadiran sicomel dapat memeriahkan lagi suasana dengan penuh harmoni dan setiap yang datang pasti akan di uji tahap keimanannya pada makhluk Allah.

Sudah lama untuk ZABP kemaskini tentang anak-anak bulus kami yang terkini memandangkan kekangan masa yang tidak terhad. Kali ini ZABP kongsikan anak-anak Junior Gegirl Fasa 1 yang terkini.

Gegirl Junior adalah anak kepada Si Angel. Kekasih pasangan untuk Gegirl Junior adalah dari baka Parsi Muka Separa Kemik (Persian Semi Flat Face) iaitu Momot. Gegirl Junior berjaya melahirkan 4 ekor anak pada 14 Januari 2013 pada jam lingkungan antara 8.00 malam - 9.00 malam. Sekarang ini umur untuk anak-anak Gegirl telah mencecahi 4 bulan ++ dan mereka telah pandai berdikari untuk makan, minum dan 'toilet train'. Kedua-dua ekor anak-anak Gegirl Junior telah pun dimiliki oleh pemilik baru dan salah seekornya bulu berwarna putih dan kelabu perlu dirawat sehingga sembuh kerana menghadapi masalah kesihatan pada permukaan kulitnya.

Jadi ZABP sempat mengambil gambar mereka ini untuk rekod ZABP serta berkongsikan pada anda yang berminat dengan dunia kucing. Jom tengok mereka ini yer... :-p

Gegirl Junior



Momot

Dan inilah hasil dari penyatuan Gegirl Junior dan Momot
|
|
|
|
|
\/

Ketika diberi peluang untuk bermain dan salah seekornya
yang berwarna putih dan kelabu sedang dirawat oleh kami...

Anak kucing yang berwarna kelabu telah pergi 
meninggalkan kami buat selamanya... :-(

Beginilah keadaan ketika mereka berumur 1 bulan ++

Ketika mereka keadaan comot dan tidak terurus, jadi
kami adalah penggerak untuk membersihkan mereka... :-D

Ketika umur mereka mencecah 2 bulan ++

"Comel tak saya?", kata salah seekor darinya...ahaks :-D

Tengah memikirkan nasib mereka nanti jika dibela oleh
pemilik baru mereka ini....

Ketika umur si Oren ni mencecah 3 bulan, dan sudah
pun dimiliki oleh pemilik baru......

"Ehhhhh, kau tengah buat apa tu oyen?" (nama sementara)

Senyumlah sikit oyen woi...masam jer... ahaks :-D

Bagi anak gegirl Junior yang berwarna putih dan kelabu terpaksa dirawat terlebih dahulu sehingga sembuh dan ZABP akan kemaskini gambar terbarunya nanti.

Jika anda berminat untuk menggunakan Perkhidmatan Mating dari Baka ZABP, bolehlah HUBUNGI / SMS ZABP pada bila-bila masa di 014-7206120 kerana urusan atas temujanji sahaja atau klik salah satu imej untuk syarat dan terma Perkhidmatan Mating dari ZABP.



Image hosting by IMGBoot.com   Image hosting by IMGBoot.com

Notakaki: Di harap anak-anak Gegirl Junior gembira bersama pemilik barunya itu.


COMMENTS

BLOGGER
Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,8,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,6,boarding aidilfitri,1,boarding services,2,borang online boarding aidil fitri 2014,1,Borang Tempahan,2,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat birth,1,cat boarding,2,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,192,info kesihatan,44,info kucing,170,Info mylovely-cats,233,info sahabat,212,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,1,kutu grooming,1,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,1,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,1,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet lover,1,petition,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,1,services grooming,4,servis,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Anak Junior Gegirl Fasa 1
Anak Junior Gegirl Fasa 1
Anak Junior Gegirl Fasa 1
http://3.bp.blogspot.com/-SXoUXiCw4wQ/UJN--pHJ2XI/AAAAAAAAEPw/NH12S7SsVeA/s400/si+Gegirl.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-SXoUXiCw4wQ/UJN--pHJ2XI/AAAAAAAAEPw/NH12S7SsVeA/s72-c/si+Gegirl.jpg
Zul & Azizi Boarding Pets
http://mylovely-cats.blogspot.com/2013/04/anak-junior-gegirl-fasa-1.html
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/2013/04/anak-junior-gegirl-fasa-1.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy