Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi sicomel join contest)

Assalamualaikum & Salam sejahtera buat pelanggan baru & sedia ada yang di kasihi, followers, bloggers, pelawat, warga sahabat facebook dan pencinta kucing tegar khususnya. Semoga kehadiran sicomel dalam kehidupan dapat menceriakan anda sepanjang waktu...

Entri kali ini tiada kaitan dengan tips & panduan sicomel, ianya adalah Context Review Lynk.my 2015 yang di anjurkan oleh pihak Lynk.my. Ehhh apakah itu? Boleh ke blog sicomel ni turut serta contest ni? Semestinya maggi kari...ehhh silap semestinya boleh! Kalau ditakdirkan rezeki, bolehlah buat tabung untuk anak-anak bulus...Tak gitewww...

Betul ke ni? Menang sehingga RM4000.00? Tak percaya, tak mengapalah...Anda sendiri boleh lawat laman web rasmi www.lynk.my. Baru anda sendiri tahu! Tahu jer ke? atau buat-buat tak tahu? Anda sendiri boleh tengok banner dibawah ini.

contest review lynk my 2015
Tarikh mula: 27 Oktober 2015 | Tarikh Tutup: 27 Disember 2017

Walaupun kami di dunia kucing, serba sedikit kami tahu tentang sistem Lynk.My. Meh sicomel terangkan lebih terperinci dengan sistem ini. 

Apa itu Lynk.My? Sebenarnya Lynk.my ini adalah sistem mudah untuk memendekkan url blog anda atau bahasa mudah 'URL SHORTENING'. Kami selalu guna sistem memendekkan url ini di goo.gl untuk mempromosikan produk atau servis kami. Sebagai contohnya kami memilih url seperti berikut:

http://mylovely-cats.blogspot.my/2015/11/contest-review-lynkmy-2015.html

shortener lynk

Setelah di pendekkan menggunakan sistem lynk.my ----->http://lynk.my/UgB

Memandangkan sistem lynk.my ini adalah dari Malaysia, pastinya selepas ini kami akan menggunakan sistem lynk.my ini. Sistem yang memudahkan anda untuk memendekkan url seperti diatas secara random dan ringkas untuk pelawat di blog. 

Ianya juga sama fungsi dengan Google URL Shortener tetapi banyak kelebihnya dalam sistem Lynk.my ini dimana memberi peluang kepada Publisher dan Advertiser khususnya bloggers @ pengguna Malaysia seperti kami...hehehe

advertiser lynk

Untuk mendaftar ahli sama Publisher mahupun Advertiser, Caj cuma RM10.00 sahaja dikenakan dan tiada bayaran untuk pendaftaran. Manakala Publisher pula hanya daftar PERCUMA dan malah anda akan dibayar oleh sistem ini untuk dijadikan pendapatan sampingan. Ini info yang kami boleh terangkan secara ringkas mengenai sistem lynk.my.

description lynk

Lynk.my juga ada menerangkan secara ringkas melalui gambarajah dan video seperti dibawah ini. Mungkin anda akan lebih faham konsep yang di gunakan dalam sistem ini jika anda adalah seorang Publisher atau Advertiser.
PUBLISHER
publisher account
Semudah ABC, Cipta, kongsi & Jana pendapatan...tul tak?

[VIDEO] Penerangan ringkas sekiranya anda seorang Publisher

ADVERTISER
advertiser account
Yang ini plak XYZ, Ada modal pengurusan iklan, cipta kempen
& trafik pelawat blog

[VIDEO] Penerangan ringkas sekiranya anda seorang Advertiser

Secara kesimpulannya, kami boleh buat simpulan bahasa kebaikan dan manfaat jika anda menggunakan sistem Lynk.my dan ini adalah web platform yang terbaik dan no.1 di Malaysia khususnya. Antara 10 kebaikan dalam menggunakan sistem ini adalah seperti berikut:
1. Kegunaan untuk warga negara Malaysia sahaja
2. Pendaftaran untuk menjadi Publisher adalah PERCUMA
3. Pendaftaran untuk menjadi Advertiser di kenakan RM10.00 dan tiada bayaran tahunan
4. Sistem mesra Alam
5. Boleh menjana pendapatan sampingan seperti affiliate
6. Sistem URL Shortener yang terbaik dan No.1 di Malaysia
7. Setaraf dan setanding dengan sistem URL Shortener yang lain
8. Mempunyai forum khas jika berdaftar sebagai ahli
9. Mempunyai sistem dashboard yang mudah untuk mengetahui trafik pelawat
10. Sesuai digunakan untuk semua jenis platform media sosial seperti facebook, twitter, instagram dan sebagainya.

Dah tiba masanya untuk kami terangkan bagaimana untuk DAFTAR dan JOIN Contest Review Lynk.my 2015 ini? Dah panjang lebar kami ringkaskan tentang sistem ini dan fungsinya sekali. Jadi tunggu apa lagi wahai bloggers di luar sana tu? AYUH! Kita meriahkan contest ini yer...

Nak kemana tu? Ehhhh tak habis lagi la...ada sikit lagi yer...Harap bersabar dan penantian itu satu penyiksaan...hahaha....Bak pepatah orang dahulu "Rezeki takkan bergolek tanpa USAHA", betul tak? Siapa yang nak bagi hadiah berjumlah RM4000.00 ni, bukan? Banyak tu! Kecuali ada orang yang baik hati untuk sedekahkan RM4000.00 pada anak-anak bulus kami....Alhamdulillah rezeki...hehehe.. Cara mudah DAFTAR & JOIN!

CONTEST REVIEW Lynk.my 2015


contest review lynk my 2015

Banner rasmi Contest Review Lynk.my 2015

banner contest lynk

Arghhh...pening datang lagi...apa itu SEO? Apa itu CREATIVE? Apa itu LYNUNDI? Kreatif sangat ke kami ni? Nasib ada anak-anak bulus yang memberi idea untuk kami join contest ni kan...hehehe..Dalam syarat-syarat mudah yang disertakan oleh penganjur ada menerangkan serba sedikit apa yang di maksudkan SEO, CREATIVE & LYNUNDI. Jadi kami akan rumuskan menjadi 20 patah perkataan...Miaoo...Miaoo..Miaoo

Top SEO
"Search engine optimization" berdasarkan kepada carian pelayar Google Chrome Incognito sahaja bagi mengadili pemenang mengikut kategori ini.

Top CREATIVE
Gaya penulisan dan pengunaan grafik yang sangat kreatif bagi peserta dalam menerbitkan entri ini.

Top LYNUNDI
Peserta akan diberikan CONTEST ID khas oleh penganjur melalui email dan undian paling banyak melalui CONTEST ID akan layak di kira pemenang. Bukannya LIKE macam facebook tau! Kena faham tu! Boleh review dan undi kami disini ---> REVIEW CONTEST

Manakala hadiah-hadiahnya TERsangatlah LUMAYAN mengikut kategori yang di nyatakan di atas.
Berikut adalah hadiah yang ditawarkan oleh penganjur mengikut kategori:

Top SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Top Creative
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

Top LynkUndi
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Langkah mudah seperti ABC untuk DAFTAR dan JOIN Contest Review Lynk.my 2015 adalah seperti yang ditunjukkan di bawah ini nanti...

LANGKAH 1:
Daftar Percuma!!! Cari simbol JOIN NOW
dibawah web Lynk.my

LANGKAH 2:
Isi maklumat di ruangan yaang disediakan!
**PENTING! Email anda hendaklah aktif sepanjang masa

form lynk

LUMAYAN...LUMAYAN...LUMAYAN...Lagi LUMAYAN, bukan itu sahaja, ikedaikami.com juga ada menaja hadiah istimewa Gajet Khas untuk 50 penyertaan sahaja. Nak tahu ke hadiah Giveaway yang bernilai RM40.00? Tengok lah dibawah ini...

giveaway lynk

Doakan kami juga yer anak-anak bulus supaya di murahkan rezeki untuk korang. Jangan segan silu nak UNDI kami disini

------> VOTE FOR 'YINK' (nama kucing kami)

vote for me

Undian anda amat berharga buat kami untuk memenangi hadiah wang tunai berjumlah RM4000.00! Semoga di murahkan rezeki untuk anak-anak bulus kami nanti...

Pesanan buat pelawat dan pembaca tegar blog kami: Kami mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih di atas sokongan anda semua dan sudi membaca entri ini. Tanpa anda siapalah kami...ececece...


COMMENTS

BLOGGER: 22
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,9,advantage-cat,1,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,basmi kutu,1,bayer,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,7,boarding aidilfitri,1,boarding aidilfitri 2017,1,boarding services,3,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat adoption,2,cat birth,1,cat boarding,3,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flea,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,germisep,1,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,194,info kesihatan,45,info kucing,173,Info mylovely-cats,235,info sahabat,213,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,3,kutu grooming,2,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,machiko flea,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,2,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,2,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet blower,1,pet lover,1,petition,1,petsafe,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,2,services grooming,4,servis,2,servis boarding,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tick,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,vime- frondog,1,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Contest Review Lynk.my 2015
Contest Review Lynk.my 2015
Contest Review Lynk.my 2015
https://4.bp.blogspot.com/-3iF4n6AaFYI/WQLNhX1IuiI/AAAAAAAAJz8/OMFxLuQ68fksFy15aQRSW1F6m5yjWgnDACLcB/s640/contest%2Breview%2Blynk%2Bmy%2B2015.png
https://4.bp.blogspot.com/-3iF4n6AaFYI/WQLNhX1IuiI/AAAAAAAAJz8/OMFxLuQ68fksFy15aQRSW1F6m5yjWgnDACLcB/s72-c/contest%2Breview%2Blynk%2Bmy%2B2015.png
Zul & Azizi Boarding Pets
https://mylovely-cats.blogspot.com/2015/11/contest-review-lynkmy-2015.html
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/2015/11/contest-review-lynkmy-2015.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE CARIAN ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy