$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    title=    Rahsia Penulis    Tips Buat Duit Dengan Shoppee!    yOUR AD HERE!    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    yOUR AD HERE!

Pelanggan Kami Untuk Hari Raya Aidilfitri 2013

Pelanggan Kami Untuk Hari Raya Aidilfitri 2013

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi kucing berhari raya)

Berikut adalah senarai pelanggan kami yang terkini untuk Hari Raya Aidilfitri 2013. Alhamdulillah dengan limpahan rezeki dariNya hampir 200 ekor kucing kami terima untuk Boarding Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini.  Jika anda ingin menjadi salah seorang dari pelanggan kami, jangan segan silu untuk menghubungi kami pada bila-bila masa sahaja kerana kami menguruskan perkhidmatan sepenuh masa. Kami bersedia memberi perkhidmatan yang terbaik untuk sicomel anda.

Nama Pelanggan: Adilla
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Aida
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Alya Hazwani
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Siamese

Nama Pelanggan: Amee Myka
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Persian Flat Face

Nama Pelanggan: Amirul Asyraf
Lokasi Pelanggan: Cheras, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Aqilah Naqlis
Lokasi Pelanggan: Subang Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Ariffudin
Lokasi Pelanggan: Negeri Sembilan
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Arozliqni
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Azhar Abidin
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Azila
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Azizan
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Azlin
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Azlina
Lokasi Pelanggan: Petaling Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Azmi
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Datin Mastura
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Emelia Balqish
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Fadhli
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Fairulnizal
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Fairuz Yasmin
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Farahasniza
Lokasi Pelanggan: Taman Desa, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair



Nama Pelanggan: Fatin Balqish
Lokasi Pelanggan: Bukit Jalil, Selangor
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Habibah Dahli
Lokasi Pelanggan: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Siamese

Nama Pelanggan: Hanum
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Mix Russian Blue

Nama Pelanggan: Hartini
Lokasi Pelanggan: Petaling Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Hawa
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Ibrahim
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair


Nama Pelanggan: Intan Nadrah
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair


Nama Pelanggan: Izaedahwati
Lokasi Pelanggan: Selayang, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Juares Rizal
Lokasi Pelanggan: Sri Hartamas, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Kamal Asyraf
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Mohd Fahrul Zaman
Lokasi Pelanggan: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Mohd Fauzi
Lokasi Pelanggan: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Marina
Lokasi Pelanggan: Petaling Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Mix Siamese

Nama Pelanggan: Mexdelina
Lokasi Pelanggan: Sungai Buloh, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face


Nama Pelanggan: Mimi
Lokasi Pelanggan: Cheras, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Mohd Azrie
Lokasi Pelanggan: Ampang, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face & Mix Russian Blue

Nama Pelanggan: Mohd Saifullizan
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Mohd Shaifulnizam
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Mohd Syafiq
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: American Curl

Nama Pelanggan: Naseem
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Nazita
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Noor Nadia
Lokasi Pelanggan: Petaling Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face



Nama Pelanggan: Noorhayatul Syima
Lokasi Pelanggan: Petaling Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Nor Azarina
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair



Nama Pelanggan: Noramilia
Lokasi Pelanggan: Putrajaya, Wilayah Persekutuan
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Norhasfiza
Lokasi Pelanggan: Sg. Besi, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face & Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Norhaslina
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Norliah Abu Yamin
Lokasi Pelanggan: Taman Desa, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Norliza
Lokasi Pelanggan: Pandan Indah, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face & Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Norshahana
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Norsyazwani
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Nur Asyillah
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Nur Mesra
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Nurafifa
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Nurayuni
Lokasi Pelanggan: Subang Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Nurbahiyah
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face & Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Nurliyana
Lokasi Pelanggan: Sungai Buloh, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Nurul Mazira
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Rahaina
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair


Nama Pelanggan: Raja Futeri
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Ratinawati
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Reza Kamal
Lokasi Pelanggan: Gombak, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Rhuphyilla
Lokasi Pelanggan: Petaling Jaya, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Rohaiza Adura
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Roslan
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Rosna
Lokasi Pelanggan: Pantai Dalam, Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Ruhhawati
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Ruzaini
Lokasi Pelanggan: Kajang, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Siti Khadijah
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Siti Rahmaton
Lokasi Pelanggan: Kuala Lumpur
Kategori  Kucing: Mix Russian Blue

Nama Pelanggan: Surina
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Wan Noor Azizah
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Mix Persian

Nama Pelanggan: Yussalman
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Zaleha
Lokasi Pelanggan: Putra Height, Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Siamese

Nama Pelanggan: Zul Azri Ramli
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face & Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Zulkifli
Lokasi Pelanggan: Bandar Kinrara, Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Zuraidah
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Domestic Short Hair

Nama Pelanggan: Rahim
Lokasi Pelanggan: Shah Alam, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Nama Pelanggan: Zainur Arsyiqin
Lokasi Pelanggan: Puchong, Selangor
Kategori  Kucing: Persian Semi Flat Face

Kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada pelanggan-pelanggan kerana memilih dan mempercayai kebolehan kami dalam menguruskan hal-ehwal sicomel khususnya pada Hari Raya Aidilfitri 2013. Semoga anda berpuas hati dengan perkhidmatan dan servis kami ini. Kepuasan anda kebanggaan kami. Jangan lupa tinggalkan komen anda tentang mutu dan servis perkhidmatan kami ini...Terima kasih sekali lagi :-)


COMMENTS

BLOGGER: 6
  1. Nurayuni8/12/2013

    Bagi kali pertama, servis yang disediakan amat memuaskan, kawasan sangkar dijaga rapi, selesa dan tidak berbau. Kucing saya yang agak tidak 'friendly' juga nampak selesa, dia tidak menunjukkan reaksi protes setelah ditinggalkan seperti dahulu :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/13/2013

    saya mimi pelanggan sangkar B2-1 & B3-1 ingin mengucapkan tahniah & terima kasih kpd pihak ZABP di ats servis yg memuaskan.yg plg penting kucing2 saya blk rumah feeling happy.SHRMZB

    ReplyDelete
  3. syazwani sahimi8/13/2013

    Saya sangat berpuas hati dgn perkhidmatan ZABP..Dari segi persekitaran dan keluasan sangkar..dan ZABP sentiasa update gambar kucing2 yg diboarding, sekurang2nya owner kucing tak risau..dan tertanya2 tentang perkembangan anak bulus..saya juga tak pernah teragak2 suggestkan ZABP pd kwn2..teruskan usaha..tahniah :)

    ReplyDelete
  4. Saya menghantar 8 ekor anak kucing (cage D10-1, D32-1 & D33-1)ke ZABP dari 6-10 Ogos. Ini kali ke-3 saya menggunakan khidmat ZABP dan pertama kali berpeluang melihat sendiri tempat boarding ZABP di Bandar Kinrara. Kawasan sangkar bersih dan teratur dan kita sebagai tuanpunya merasa terjamin meninggalkan anak-anak kucing di ZABP. Servis yang sangat bagus dan kualiti. Semoga ZABP dapat terus memberikan perkhidmatan boarding anak-anak kucing yang terbaik dengan harga yang berpatutan.

    Saya sudah pasti akan rekomen kepada kenalan yang lain untuk menggunakan perkhidmatan ZABP.

    Terima kasih Zul & Azizi teman kucing kami :)

    ReplyDelete
  5. efaifi8/16/2013

    this is the second time my Seven Bonch berhari raya dgn Zul & Azizi. tak pernah risau nak hantar sebab boardingnya bersih, tersusun rapi lagi pulak ini peluang Seven bersosial dgn kucing2 lain walaupon just hai hai bye bye dari cage memasing je haha.

    last year masa ambil lagi gemok dari masa hantar, this year berat sama je. bagus jugak sbb dah gemok sgt, doctor pon suruh diet

    i highly recommend this boarding to all cat owners yg masih tercari cari boarding place yg boleh dipercayai. thank you Zul & Azizi, keep up the good work!

    ReplyDelete
  6. Saya telah beberapa kali menggunakan servis Zul n Azizi Boarding Pets dan saya amat berpuashati dengan perkhidmatan dan penjagaan yang diberikan. Even though my cat is only a DSH (aka kucing jalanan), they treated the cat as if if it was a Persian or a Scottish Fold. Hahaha! I have also used their grooming and veterinarian services and i have absolutely no complaints. I love the fact they do pick-up and delivery services. But what I love best about ZABP is that the 2 owners, Zulkifli & Azizi, absolutely love animals especially cats and it shows in the way they handle and treat our fur babies. So thank you so much. From Nazita & Noisy The Cat.

    ReplyDelete

CLICK HERE TO ORDER!   
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    title=    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    yOUR AD HERE!    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    yOUR AD HERE!    Bisnes Burger    Nak Kurus?    yOUR AD HERE!   
yOUR AD HERE!   
Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,10,advantage-cat,1,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing,3,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,antibiotik,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,basmi kutu,1,bayer,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,7,boarding aidilfitri,1,boarding aidilfitri 2017,1,boarding aidilfitri 2018,1,boarding services,3,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat adoption,3,cat birth,1,cat boarding,3,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,demam,1,demam kucing,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,2,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flea,1,flu,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,ganjaran,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,germisep,1,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,2,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,2,inf,1,info,198,info kesihatan,46,info kucing,179,Info mylovely-cats,241,info sahabat,215,infografik,8,islam,2,jajan,1,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenagan,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,8,kitten for sales,8,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing demam,1,kucing percuma,3,kucing sihat,1,kutu grooming,2,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,luahan hati,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,machiko flea,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,2,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,motivasi,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,2,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembeli kucing,1,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,2,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet blower,1,pet lover,1,petition,1,petsafe,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,rawat,1,rewards,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,2,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,12,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,2,services grooming,4,servis,2,servis boarding,3,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,3,sicomel,4,signboard,1,Simalang,2,simptom,1,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,siti,1,siti dimiliki,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,26,TF advance,1,thumbler,1,tick,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,48,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,88,transfer factor 4 life,1,treat,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,vime- frondog,1,viral,1,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Pelanggan Kami Untuk Hari Raya Aidilfitri 2013
Pelanggan Kami Untuk Hari Raya Aidilfitri 2013
Pelanggan Kami Untuk Hari Raya Aidilfitri 2013
http://1.bp.blogspot.com/-utlvvjWfA9o/UgeIWkUIg6I/AAAAAAAAFo4/7r58b4u6_DQ/s400/cat_adilla.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-utlvvjWfA9o/UgeIWkUIg6I/AAAAAAAAFo4/7r58b4u6_DQ/s72-c/cat_adilla.JPG
Zul & Azizi Boarding Pets
https://mylovely-cats.blogspot.com/2013/08/pelanggan-kami-untuk-hari-raya.html
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/2013/08/pelanggan-kami-untuk-hari-raya.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy