$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

yOUR AD HERE!    yOUR AD HERE!   
Cerdik Pintar    DOWNLOAD SEKARANG!    yOUR AD HERE!    title=    Rahsia Penulis    yOUR AD HERE!    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    yOUR AD HERE!

Anak Kucing Untuk Diberi PERCUMA!!!

Anak Kucing Untuk Diberi PERCUMA!!!

Miaoo...Miaoo...Miaoo (Versi kucing sempoi)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followers, bloggers, warga sahabat FB, pelawat dan pencinta kucing tegar amnya. Alhamdulillah ZABP diberi lagi nafas untuk mengemaskini maklumat terkini mengenai tips serta penjagaan kucing anda secara PERCUMA.

Kali ini kami ingin menderma anak-anak kucing yang dilahirkan di tempat kami. Kepada yang berminat dengan kucing local, disini ZABP sempat mengambil foto-foto mereka ketika bermain untuk pilihan dihati anda. Mereka berempat ini dilahirkan pada 18 JANUARI 2013, dan hampir berumur 3 bulan ++. Bersedia untuk mencari pemilik kucing yang sudi untuk membela serta menjaga kebajikan mereka ini sehingga akhir hayatnya.

KITTEN 1:  Matanya yang cantik berwarna oren dan hitam
seperti dari baka kucing parsi muka separa kemik.
***update (ADOPTED)

KITTEN 2: Matanya seperti gambar KITTEN 1. Warna bulunya
yang bercampur hitam, putih dan oren seperti calico untuk dijaga
oleh pemilik baru.
***update (ADOPTED)

KITTEN 3: Warna bulunya seperti KITTEN 1 & 2. Ketika gambar
ini diambil, ianya agak ketakutan sehingga mengembangkan bulu.
Jangan di salah sangka pula anak kucing ini dari jenis 
parsi yer... :-D
***update (ADOPTED)

KITTEN 4: Anak kucing ini agak pelik sikit dari adik beradiknya
yang lain. Mengikut warna asal dari ibunya sendiri.
***update (ADOPTED)

Ketika bermain dengan adiknya yang lain. Sihat dan aktif

Nak ehem ke adik? Ni bukan tempat ehem adik tau! Ni
bilik mating Momot, nanti marah pula si Momot.....
**update (ADOPTED)

Notakaki: Jadi jika anda berminat untuk menjadikannya dari salah satu anak-anak kucing ini, sila nyatakan nama KITTEN yang telah kami senaraikan. Dan ianya sudah boleh dilepaskan sepenuhnya kepada pemilik baru. Mereka ini telah di latih menggunakan pasir dan pandai berdikari sendiri. Aktif dan comel. Boleh hubungi kami pada bila-bila masa untuk temujanji dan menjadikan haiwan peliharaan di rumah. Tunggu apa lagi JOM 'ADOPT' mereka ini... :-D

COMMENTS

BLOGGER: 30
  1. Anonymous6/14/2013

    yang sekor tu parsi ke?

    ReplyDelete
  2. Kucing untk di adopt ada lagi tak..kalo da bol wechat or call 0183757718

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ada 3 ekor kucing utk dibela percuma jenis parsi campur

      Delete
    2. Anonymous6/14/2016

      ada lg ke kucingnya? blh sms 0183213891

      Delete
    3. Klu ada lg wasap 0188710566

      Delete
    4. Assalamualaikum..kalau ada lg..tlg whtsapp sy yer.. 016-5563782 Nizam

      Delete
    5. Saya nk....01151137163

      Delete
  3. @Anonymous
    Semua mereka ni adalah dari kucing domstik bulu pendek..

    @Shah Kamal
    Kami ada 3 ekor anak kucing untuk diberi percuma...Kami dah pun SMS En. Shah Kamal...Terima kasih.. :-D

    ReplyDelete
  4. salam..
    ade lagi xkucing untuk di adopt?
    jikalau ada, boleh sms/wassap/viber 014-5179021
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak kucing ni pun dah besar. Sudah lama di adopt pada yang sudi.. :)

      Delete
  5. Anonymous11/16/2013

    assalamualaikum.
    ade lagi tak kucing untuk di adopt. kalau ade boleh la whatsapp saya di no 0189476505. trime kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...Alamak kucing ni pun dah besar. Sudah lama di adopt pada yang sudi.. :)

      Delete
  6. Assalam. Kitten 3 tu still available tak? Nak adopt. If still available boleh wasap sy di 0106602723

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...Alamak kucing ni pun dah besar. Sudah lama di adopt pada yang sudi.. :)

      Delete
  7. nk sekor... tp x mampu beli yg harga mahal2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...Alamak kucing ni pun dah besar. Sudah lama di adopt pada yang sudi.. :)

      Delete
  8. Area shh alam atau subang. Jika sesiapa ada nk beri kan anak kucing. Sy sedia menjaga. Skrg tgh mencari anak kucing. Blh whtsapp 0172331035

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...Alamak kucing ni pun dah besar. Sudah lama di adopt pada yang sudi.. Kalau ada nanti kami akan iklan di blog rasmi atau facebook :)

      Delete
  9. Anonymous10/28/2016

    assalamualaikum, ada lagi tak kucing betina untuk di adopt? kalau ada mohon msg or whatapp no 0199135122. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami ada kucing dewasa betina untuk di adopt. Masih berminat lagi tak?

      Delete
  10. Sya ada kucing untuk di beri..sbb kami nak berpindah..wassp 0178870439

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf kami tidak berminat untuk adopt mana-mana kucing cuma kami hanya selamatkan kucing-kucing jalanan atau yang terbuang dan adopt serta mencari pemilik baru yang sudi menjaga mereka ini. Terima kasih :)

      Delete
  11. Assalamualaikum.Mohon izin admin. Saya ada anak kucing usia 2 bulan untuk diserahkan pd pemilik baru yang penyayang. Area senawang,n.sembilan. Ibu kucing dtg beranak kat luar rumah..saya jaga sementara. wsap 0122541855

    ReplyDelete
  12. Saya ada kucing utk diserah pd yg berminat.. contact gee 0178898003

    ReplyDelete
  13. Hyee 01128380467 iddin
    Sya ingin menjual anak kucing flat face persian ( male ) bleh ws/call tq
    Area putrajaya presint 15 sahaja cod !

    ReplyDelete
  14. Anonymous12/17/2017

    Sya ada 3 ekor kucing campuran parsi dan local untuk di beri..sbb kami dah banyak sangat..wassp 0126793364 area Balakong..

    ReplyDelete
  15. Mencari sesiapa yg nak adoptkn kucing,6ekor..1ibu dan 5anak..3ekor baka siam n 3ekor lg domestic,tp masih kecil dlm 2bulan,tgk bulu mcm jnis lebat..nk tgk gamba dlu whtsaap sy 0189666041..area kl..thanks

    ReplyDelete

yOUR AD HERE!   
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    title=    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    yOUR AD HERE!    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    yOUR AD HERE!    Bisnes Burger    Nak Kurus?    yOUR AD HERE!   
yOUR AD HERE!   
Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,6,abused,1,adopt free services,11,advantage-cat,1,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing,4,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,antibiotik,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,basmi kutu,1,bayer,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,6,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,7,boarding aidilfitri,1,boarding aidilfitri 2017,1,boarding aidilfitri 2018,1,boarding services,3,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat adoption,4,cat birth,1,cat boarding,3,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,demam,1,demam kucing,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,3,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flea,1,flu,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,ganjaran,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,germisep,1,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,2,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,2,inf,1,info,198,info kesihatan,46,info kucing,179,Info mylovely-cats,242,info sahabat,215,infografik,8,islam,2,jajan,1,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenagan,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,8,kitten for sales,8,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing demam,1,kucing percuma,4,kucing sihat,1,kutu grooming,2,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,luahan hati,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,machiko flea,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,2,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,motivasi,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,2,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembeli kucing,1,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,2,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet blower,1,pet lover,1,petition,1,petsafe,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,rawat,1,rewards,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,2,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,12,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,2,services grooming,4,servis,2,servis boarding,3,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,3,sicomel,4,signboard,1,Simalang,2,simptom,1,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,siti,1,siti dimiliki,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,26,TF advance,1,thumbler,1,tick,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,49,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,89,transfer factor 4 life,1,treat,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,vime- frondog,1,viral,1,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Anak Kucing Untuk Diberi PERCUMA!!!
Anak Kucing Untuk Diberi PERCUMA!!!
Anak Kucing Untuk Diberi PERCUMA!!!
https://1.bp.blogspot.com/-w57PtEiLNeg/UXIiMOBjYKI/AAAAAAAAFKA/I2b6xe0TKrw/s400/cat+adoption+free+%231.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-w57PtEiLNeg/UXIiMOBjYKI/AAAAAAAAFKA/I2b6xe0TKrw/s72-c/cat+adoption+free+%231.jpg
Zul & Azizi Boarding Pets
https://mylovely-cats.blogspot.com/2013/04/anak-kucing-untuk-diberi-percuma.html
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/2013/04/anak-kucing-untuk-diberi-percuma.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy