Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

[INFO] Duit Tabung Untuk Anak Bulus Kami...

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi kucing gumbira) Assalamualaikum dan Salam Aidilfitri buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followe...

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi kucing gumbira)

Assalamualaikum dan Salam Aidilfitri buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followers, bloggers, warga sahabat FB, pelawat dan pencinta kucing tegar. Syukur...Alhamdulillah kehadrat Illahi, ZABP dapat beraya dengan 172 ekor sicomel dan 3 ekor arnab yang telah diamanatkan oleh pelanggan-pelanggan yang menggunakan perkhidmatan dan servis kami ini.


Dan Alhamdulillah dan terima kasih juga pada pihak SAYS dot com kerana menyediakan perkhidmatan iklan berbayar kepada ahli-ahlinya yang suka berblog sambil beriklan didalam laman facebook kami.

Sebut jer pasal duit, pastinya anda mahu, bukan? Ok, kali ini ZABP ingin kongsikan bagaimana menjana duit tabung melalui SAYS dot com ni ye. Apapun anda perlu mendaftar terlebih dahulu [DISINI]. Nak tahu ke duit tabung ZABP setakat ini? Jeng...jeng...jeng...





Kalau anda dah daftar SAYS dot com ni, kenalah ada sedikit usaha seperti mana ZABP buat sekarang ini. Cuma "copy, paste & duplicate" je. Semudah itu je? Jangan fikir plak selepas daftar terus dapat duit turun dari langit...NO!!! NO!!! NO!!! Semuanya perlu ada usaha, barulah dikatakan rezeki yang HALAL...ahaks.  Prosesnya begini, anda daftar dulu [DISINI], kemudian masukkan butiran dan maklumat mengenai diri anda dan selepas itu anda sudah boleh mula beriklan yang ada didalam sistem akaun anda.

Bagaimana nak share ye? Ok ZABP tunjukkan kaedah mudah dan cepat semudah "copy, paste & duplicate"!...ahaks :-)

1.Tekan Recommendation pada ruangan di atas tu ye...Nampak? Jangan nak menggatai tangan tu tekan Social Good plak ye...!
2.Kemudian anda lihat iklan-iklan yang telah disediakan oleh pihak SAYS dot com, yang penting anda perlulah aktif setiap hari, barulah iklan anda akan bertambah untuk di kongsi dan $$$ pun bertambah...ahaks...Masyukkkk....


3.Langkah mudah untuk share iklan? Klik salah satu iklan yang mempunyai nilai RM20.00 atau RM10.00 atau RM5.00. Kalau rasa nak cepat banyak duit, share je semua iklan yang ada nilai tu ye...Selepas klik iklan tu, anda share kan link iklan yang diberikan tu! Faham? Kemudian anda copy & paste share link tu ke mana-mana laman social network seperti facebook atau twitter....


4.Cara mudah nak share iklan di facebook? Dah copy kan link tu? Okay, buka akaun facebook anda sekarang dan paste link tersebut pada status wall anda! Kemudian tag le kawan-kawan yang telah menjadi rakan facebook tu, mesti mereka akan klik punyalah link tu! Faham?


Haaaa rasanya senang tak semudah "copy, paste & duplicate?. Kalau nak tambahkan duit tabung tu dengan cepat kenalah rajin-rajin share semua iklan dalam sistem akaun SAYS dot com anda tu ye...Kalau belum daftar tu, klik [DISINI]. Lepas ni boleh la buat duit tabung banyak-banyak ye lepas tu sedekahkan dalam akaun ZABP...ahaks...Jangan marah..gurau aje...



P/S: Duit tidak akan bergolek atau turun dari langit dihadapan mata tanpa USAHA. Nak duit kenalah ada usaha dimana dalam ISLAM mewajibkan umatnya mencari rezeki dengan USAHA yang telah di kurniakan pada setiap manusia. Jadi gunalah sebaik mungkin dan jadilah pengguna internet yang BIJAK!

COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,8,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,6,boarding aidilfitri,1,boarding aidilfitri 2017,1,boarding services,2,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat adoption,1,cat birth,1,cat boarding,2,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,194,info kesihatan,45,info kucing,173,Info mylovely-cats,235,info sahabat,213,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,2,kutu grooming,1,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,1,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,1,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet lover,1,petition,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,1,services grooming,4,servis,2,servis boarding,1,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: [INFO] Duit Tabung Untuk Anak Bulus Kami...
[INFO] Duit Tabung Untuk Anak Bulus Kami...
http://1.bp.blogspot.com/-vQxNkC5BKLY/UDWiO1yS0_I/AAAAAAAADyo/5u6ii7t3ZrY/s320/earningSAYS.png
http://1.bp.blogspot.com/-vQxNkC5BKLY/UDWiO1yS0_I/AAAAAAAADyo/5u6ii7t3ZrY/s72-c/earningSAYS.png
Zul & Azizi Boarding Pets
https://mylovely-cats.blogspot.com/2012/08/info-duit-tabung-untuk-anak-bulus-kami.html
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/2012/08/info-duit-tabung-untuk-anak-bulus-kami.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE CARIAN ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy