Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Senyum Tak Perlu Kata Apa-apa.... :-)

Senyum Senyum senyum  senyum senyum Kacak luar, kacak dalam Kacak dengar sini, Kalau saya senyum Awak mesti senyum sekali Kalau kita senyum...

Senyum Senyum senyum 
senyum senyum

Kacak luar, kacak dalam
Kacak dengar sini,
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semuaa orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit
Senyum 
Tak perlu kata apa-apa
Senyum 
Tak perlu kata apa-apa
Senyum 
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Nyanti balik lagu ayat lama ayat mama

Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini
Ayat cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit
Ayat buai tinggi-tinggi sampai ke puncak awan
Dengan kumulus dan nimbus aku berkawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu senyuman yang menawan
Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
 
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacik cina pakistan
Apa rasa jadi seksi sukaa tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian
Tu boleh senyum pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharunya ku beri

Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini
Ayat cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun alu masih mahu cubit

P/S: So senyum sokmo macam kami-----> (",).....["_"].....  :-)

COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,9,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,7,boarding aidilfitri,1,boarding aidilfitri 2017,1,boarding services,3,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat adoption,2,cat birth,1,cat boarding,3,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,194,info kesihatan,45,info kucing,173,Info mylovely-cats,235,info sahabat,213,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,3,kutu grooming,1,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,1,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,1,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet lover,1,petition,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,2,services grooming,4,servis,2,servis boarding,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Senyum Tak Perlu Kata Apa-apa.... :-)
Senyum Tak Perlu Kata Apa-apa.... :-)
http://2.bp.blogspot.com/-dPUF0_w3NSY/TVQfmpglNMI/AAAAAAAAA4Q/N6oP6IMLG1w/s320/senyum.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-dPUF0_w3NSY/TVQfmpglNMI/AAAAAAAAA4Q/N6oP6IMLG1w/s72-c/senyum.jpg
Zul & Azizi Boarding Pets
https://mylovely-cats.blogspot.com/2011/02/senyum-tak-perlu-kata-apa-apa.html
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/
https://mylovely-cats.blogspot.com/2011/02/senyum-tak-perlu-kata-apa-apa.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE CARIAN ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy