Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

[INFO] Klinik Veterinar Melayu Di Melaka

[INFO] Klinik Veterinar Melalyu Di Melaka

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi kucing sakit lor)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khusunya, followers, bloggers, warga sahabat FB, pelawat dan pencinta kucing tegar. Semoga kehadiran info ini berguna untuk anda dan sicomel agar ianya terus kekal sihat dan aktif...

Semasa perbincangan antara ZABP (Azizi) bersama kawan sepejabat yang bertanyakan klinik haiwan di Melaka. Situasinya begini:

Rakan pejabat: Wei...ko ada tak contact no klinik veterinar di Melaka?
ZABP (Azizi): Tak tahu lah pulak aku, takpe aku cuba tanya pakcik google ni yek....Semasa menggunakan paparan google aku taipkan "Klinik Veterinar Melaka", so muncul satu blog Perkhidmatan Klinik Veterinar Dimelaka pada paparan google pertama seperti dibawah ini...

Terima kasih Pakcik Google... :-P

ZABP (Azizi): Aku cuba cari no telefon klinik ni yek...kejap nak search info klinik ni...

Terima kasih sekali lagi Pakcik Google yer.. :-)

Rakan pejabat: Terima kasih zi...Lagipun aku nak hantar kucing di kampung aku tu sebab tulang di bahagian kaki macam patah jer...Tak tahu sebab apa..
ZABP (Azizi): Baik ko bawa pergi cepat-cepat n then call doktor tu untuk temujanji....Good luck bro!

Jadi kesimpulannya, alhamdulillah rupanya ada perkhidmatan klinik  Veterinar di Melaka yang diasaskan oleh orang melayu sendiri. Nak tahu ke alamat penuh dan contact no untuk di hubungi? Ok ZABP akan bagi butiran terperinci ye...

KLINIK VETERINAR ZAFYRRA

Alamat: No. 2A, Jalan TSS2, Taman Seri Songket, 75350 Batu Berendam, Melaka.
No. Telefon: 017-3443385 (Dr. Zue)
Blog URL: Klinik Veterinar Zafyrra
Email: gingercatservices@yahoo.com

Manalah tahu jika diberi limpahan rezeki, mungkin kami akan buka cawangan boarding di Melaka...Insyaallah...Doa-doa kanlah kami ye...Dan senang kami berurusan dengan Doktor Zue nanti...

P/S: Sharing is caring, betul tak?

COMMENTS

BLOGGER: 6
Loading...
Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,8,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,6,boarding aidilfitri,1,boarding services,2,borang online boarding aidil fitri 2014,1,Borang Tempahan,2,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat birth,1,cat boarding,2,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,192,info kesihatan,44,info kucing,170,Info mylovely-cats,233,info sahabat,212,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,1,kutu grooming,1,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,1,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,1,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet lover,1,petition,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,1,services grooming,4,servis,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: [INFO] Klinik Veterinar Melayu Di Melaka
[INFO] Klinik Veterinar Melayu Di Melaka
[INFO] Klinik Veterinar Melalyu Di Melaka
http://3.bp.blogspot.com/-tgkb_0F3oIg/UIYM5bapcqI/AAAAAAAAEF0/CPYOBzt1zOs/s400/result_google.png
http://3.bp.blogspot.com/-tgkb_0F3oIg/UIYM5bapcqI/AAAAAAAAEF0/CPYOBzt1zOs/s72-c/result_google.png
Zul & Azizi Boarding Pets
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/10/info-klinik-veterinar-melayu-di-melaka.html
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/10/info-klinik-veterinar-melayu-di-melaka.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy