Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

[INFO] Nak Tahu ke Siapa Zul Dan Azizi ni?

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi kucing mengeletik) Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, follo...

Miaoo...Miaoo...Miaoo (versi kucing mengeletik)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followers, para-para bloggers, warga sahabat FB, pelawat dan pencinta kucing tegar. Apa khabar sicomel anda sekarang ini? Adakah sicomel mendapat kasih sayang secukupnya dari anda? Apa-apa pun ZABP akan sentiasa mendoakan kebahagiaan didunia dan diakhirat. Insyaallah...Amin.. :-)


Hah sah-sah topik entri ini tiada kaitan dengan tips dan panduan kesihatan sicomel, bukan? Sekadar ingin memperkenalkan siapa yang selalu mengemas kini blog Zul n Azizi Boarding Pets ni. Sebenar Zul n Azizi adalah 2 orang nama yang berbeza. Yang cukup kelakarnya kami mempunyai satu pelanggan yang mempunyai gabungan dari nama kami. Kalau tak caya ini dia link facebook beliau..


Beliau menjadi pelanggan kami kerana berminat untuk membeli kucing baka parsi muka separa (semi flat face) dari kami. Apa-apa pun terima kasih keatas beliau kerana sudi membeli kucing dari kami.....

Berikutan dengan topik entri yang diperbincangkan, kami (Azizi) akan memperkenalkan dirinya. Kalau tak tahu, layari laman web rasmi beliau di dunia Tips & Teknologi Maklumat Dan Internet Gaya Masa Kini hehehehe..


Beliau adalah adalah salah seorang pengurus syarikat sambilan di Zul n Azizi Boarding Pets dan manakala Zul adalah pengurus syarikat sepenuh masa. Jadi setiap seorang diberi tugas-tugas penting dalam menguruskan perkhidmatan ini dengan jayanya. Antara tugas-tugas Zul dan Azizi adalah seperti berikut:

Azizi
1-Menguruskan dan mengemaskini laman blog rasmi
2-Menguruskan hal-ehwal promosi terkini ZABP
3-Menguruskan hal-ehwal servis pengangkutan
4-Menguruskan dan memastikan mutu pengurusan dengan baik dan cemerlang

Zul
1-Menguruskan hal-ehwal mengenai booking & boarding
2-Menguruskan hal-ehwal kucing-kucing baording
3-Menguruskan hal-ehwal kewangan ZABP
4-Menguruskan dan memastikan mutu pengurusan dengan baik dan cemerlang

Dalam pada itu, Azizi juga adalah seorang yang mahir dalam bidang IT dan komputer serta seorang bekas internet marketer sambilan. Dahulunya blog dan facebook akaun ini dikendalikan oleh Zul memandangkan perkhidmatan kami dah agak maju, jadi Azizi mengambil alih tugas ini sepenuhnya untuk memastikan tugas-tugas berjalan seperti yang dirancang. Jadi rasanya anda sudah tahu siapa yang selalu mengemaskini laman blog rasmi ZABP ni kan....

Kalau ada je promosi tu,semuanya idea kreatif dari Azizi. Kalau dah kenal tu janganlah pula tak nak datang mengnjung blog kami lepas ni....Kami akan sajikan info dan maklumat mengenai dunia kucing untuk anda.

P/S: Jom terjah blog rasmi beliaooo (AZIZI)

COMMENTS

BLOGGER: 3
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,8,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,6,boarding aidilfitri,1,boarding services,2,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat birth,1,cat boarding,2,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,194,info kesihatan,45,info kucing,172,Info mylovely-cats,234,info sahabat,212,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,1,kutu grooming,1,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,1,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,1,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet lover,1,petition,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,1,services grooming,4,servis,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: [INFO] Nak Tahu ke Siapa Zul Dan Azizi ni?
[INFO] Nak Tahu ke Siapa Zul Dan Azizi ni?
http://3.bp.blogspot.com/-7Aq1IMnJjfM/T-dPeZuoM4I/AAAAAAAAD8s/Hdc-imx9lXs/s200/siapa2.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-7Aq1IMnJjfM/T-dPeZuoM4I/AAAAAAAAD8s/Hdc-imx9lXs/s72-c/siapa2.jpg
Zul & Azizi Boarding Pets
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/07/info-nak-tahu-ke-siapa-zul-dan-azizi-ni.html
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/07/info-nak-tahu-ke-siapa-zul-dan-azizi-ni.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy