Theme images by mammuth. Powered by Blogger.

$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Wajah Sebenar Hitler!

Miaw...Miaw...Miaw (versi kucing gelak) Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followers, blogge...

Miaw...Miaw...Miaw (versi kucing gelak)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat pelanggan baru dan tetap kami khususnya, followers, bloggers, pelawat dan pencinta kucing tegar. Semoga sicomel anda sihat dan bebas dari kutu dan fungus. Jikalau ada tu, kami ada pakej rawatan untuk kutu dan fungus. Boleh hubungi kami bila-bila masa untuk temujanji.

Entri hari ini tiada kaitan dengan tips & panduan, cuma sekadar untuk hiburan bersama. Pernahkah anda melihat wajah Adolf Hitler? Pada zaman pemerintahannya, Hitler melakukan kekejaman demi untuk menegakkan kekuasaanya. Nak tahu lebih lanjut tentang sejarahnya, korang boleh baca kat sini >>> SEJARAH HITLER

Oklah ZABP ni pun bukan pakar sangat mengenai sejarah Hitler ni...kalau nak buat entri ni kena buat kajian sedikitlah kan...Mana yang tak tahu gambar Hitler kami tunjukkan ye.. :-)


Tapikan wajah Hitler ni takkan telan dizaman kini, even kucing pun ada gaya dengan wajah Hitler...Nak tengok ke? Jom layan kejap wajah Hitler yang kejam (sicomel tak sekejam HITLER)

Agaknya i ni ada rupa
tak macam HITLER?
______
|
|
|
|
|
\/
I nak join jugak boleh ke?
______
|
|
|
|
|
\/
Aik kecil-kecil cili padi besar
nak jadi HITLER ke dek oii!
______
|
|
|
|
|
\/
I nak pose macam HITLER la...boleh?
Ada gaya tak?
______
|
|
|
|
|
\/
I rasa i lah paling layak untuk terima
anugerah "serupa tapi berbisa"... :-)
______
|
|
|
|
|
\/
Wajah ayu sebenar HITLER
dikala kesunyian
______
|
|
|
|
|
\/
HITLER pandang lah sini nak snap ni!
______
|
|
|
|
|
\/
HITLER montel, katanya!
______
|
|
|
|
|
\/
Kecewalah i sebab separuh
je misai hitam i ni.. :-(
______
|
|
|
|
|
\/
HITLER yang daif sebelum zaman
pemerintahan yang kejam!
______
|
|
|
|
|
\/
HITLER yang macho! Malu shaye.. :-)
______
|
|
|
|
|
\/
I mengantukla, bila nak habis ni?
______
|
|
|
|
|
\/
I lah HITLER sebenarnya... :-) VOTE for me!
______
|
|
|
|
|
\/
I demam dah ni...tolong bawa
i pergi jumpa doktor veterinar.....please :-(
______
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Adakah i yang layak dari kesemua
diatas tu? VOTE for me!

P/S: Gambar sekadar hiasan sekadar untuk hiburan semata-mata bukan untuk mencanang sicomel yang tidak berdosa ini... :-)


Image hosting by IMGBoot.com
Hadiah Doodle Korea Dari Apit

COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   

Name

130 ekor kucing,1,1sahabat 1 malaysia,5,abused,1,adopt free services,8,akta,2,aktiviti,1,al-fatihah,1,al-hijrah TV,1,anak angel phase 2,1,anak angel phase 3,1,anak angel phase 4,2,anak cheezy,1,anak cicy phase 2,1,anak gegirl junior fasa 1,2,anak gegirl phase 2,1,anak kucing parsi,1,anak kucing untuk di jual,1,anda soal kami jawab,1,angpau,2,aniayai,2,anjing,1,anjing dan kucing jalanan,1,announcement,1,arnab,1,artikel,5,assalamualaikum,1,astro awani,1,attention,1,available,1,bantahan,1,bengal,1,beranak,1,berita harian,1,berkabung,1,bilik kaca mating,2,biz malaysia,1,blog,5,Blog contest,11,blog review,6,blogger segmen,1,blogger segment,1,bloggers,7,blogspot,4,boarding,6,boarding aidilfitri,1,boarding services,2,booking form,1,borang online boarding aidil fitri 2014,1,borang online boarding aidil fitri 2017,1,Borang Tempahan,3,bubu meow meow,1,buffered earning,1,bunting,1,carta ZABP,1,cat birth,1,cat boarding,2,cat gathering in the garden,8,cat pregnant,1,cat show,1,catless wednesday,3,cats competition show,1,cawangan baru,1,celebrate,1,chuki,1,classic tabby,1,comedy,2,comel,3,comot,1,contest review,2,contest review linky dot my 2015,1,cute cat,1,cuti,2,cuti sekolah,1,dera,1,DIY,1,doa,3,doauntukMH370,2,domestic short hair,1,doodle,2,DSH,1,duit sampingan,1,dunia artis,1,dunia sicomel,1,emosi,1,entri,3,even,1,event,9,expo,3,facebook,18,fakta,1,fastival,1,fitnah,1,flyers,1,followers,8,foto,1,frame,1,friendster,2,fullhouse,1,funny,4,GA. give away,5,Gadget,1,gambar hiasan,1,gathering cat in the garden,3,gelagat,10,geng blogger,11,giveaway,7,glove,1,google,1,google earth,1,google maps,1,gps,1,grooming services,1,guinea pigs,1,hadiah,4,hamil,1,happy birthday,2,harga,1,hari raya aidil adha,3,hari raya aidil fitri,2,hari wilayah,1,harian metro,1,hasad dengki,1,hasil tangan,1,hiasan dinding,1,hibah,1,homemade,1,hotel kucing & spa kinrara,1,i want to touch a cats,1,icon,1,idea,1,iklan,9,imexa,1,inf,1,info,194,info kesihatan,45,info kucing,172,Info mylovely-cats,234,info sahabat,212,infografik,7,islam,2,jalan-jalan cari info,19,jalan-jalan cari kedai,3,jemputan khas,2,johor,1,joke,2,jual,1,kartun,1,kasih sayang,1,kasih sayang ibu,1,kejam,2,kemalangan,1,kembiri,1,kenali sicomel,3,keputusan,2,kill,1,kinrara,1,kisah dongeng,1,kisah islam,2,kisah lawak,3,kisah nabi,2,kisah teladan,3,kitten,6,kitten for sales,7,klinik,1,koleksi,1,koleksi terhad,1,komen,1,komen anda,2,kongsi,1,konvensyen,1,kraftangan,1,kuala lumpur,1,kucing percuma,1,kutu grooming,1,labus,1,lagu,1,larkin,1,lawak,9,lawak sicomel,6,lembah klang,1,Lenovo,1,Lenovo Yoga Tablet 10.1 Series,1,lensa niaga,1,limited edition,1,lion cut,1,lokasi,2,loket,1,lynk dot my,1,lynundi,1,maal hijrah,2,mac 2013,1,majalah,1,majalah haimeow,2,majlis daerah kluang,1,majlis rumah terbuka,1,makcik mala,1,mandian kutu,1,manila,1,mati dengan sengaja,1,matikan,1,matikan dengan suntikan,1,mating servis,1,maulidur rasul,2,MCFA,1,melaka,1,MEPS higway,1,MH370,2,mini petshop,1,momok,1,moral of story,1,mudah.my,1,muning,1,myspace,3,nasi lemak kopi o,2,nasihat,1,navigation,1,networking,5,news,1,niat,1,nota penting,2,nuffnang,1,online shop,3,opening,1,organisasi pengurusan,6,packages ZABP,1,pakej kami,6,pakej mandian kutu,1,pameran,4,papan tanda,1,Pelanggan Kami,40,pembukaan,1,pembunuhan,1,pemenang,2,pemilik,1,pencarian bloglist,1,penderaan haiwan,1,pengguna,2,penghargaan,2,pengumuman,8,pengurusan haiwan,2,penjagaan sicomel,1,perasmian,1,peraturan,1,perayaan,2,percuma,5,perkhidmatan cat sitting,1,perkhidmatan grooming,6,perkhidmatan mating,15,perkhidmatan SAH,1,perkhidmatan trimming,2,persian semi flat face,5,persiapan awal,1,personal,1,pertandingan,31,pesanan,1,pet lover,1,petition,1,petua,1,photoshop,1,pick up services,1,posing,3,post,3,poster,2,pray4MH370,2,prince,1,produk baru,2,program,10,program santai,6,program sihat,11,Promosi,36,promotion,2,PTS,1,puasa,1,puchong,2,puisi,1,puppies,1,pusat jagaan haiwan,1,pusat jagaan kucing,1,pusat perlindungan kucing,1,put to sleep,1,putrajaya,1,Q-A,2,r.i.p,1,rabu tanpa perkataan,1,ragam kucing,13,ramadhan,1,RTM,1,rukun islam,1,sajak,1,sakit telinga dan mata,1,salam ramadhan,1,sales of kitten,11,sambutan,1,sampul angpau versi ZABP,2,sampul hari raya 2013,1,sangkar baru,1,says dot com,1,school holiday,1,sedih,1,segera,1,segmen,34,segmen fb,2,sehati sejiwa,1,selamat ulang tahun,2,selangor,2,selingan,6,sembang kucing,1,services grooming,4,servis,2,sharing,1,show,1,si anur dan si miaw,3,si chuki,1,si momot,2,sicomel,3,signboard,1,Simalang,2,sistem gps,1,Sistem imunisasi Badan,1,social,1,social network,1,song,2,SPM 2011,1,sticky,2,suit tabung,1,super specials boarding free,1,syarat dan terma,1,tag 4 u malaysia,1,tag nama,1,tagged,1,tahniah,1,tahun baru,1,tahun baru cina,2,takziah,3,taman puncak jalil,1,taman tasik permaisuri,1,tampoi,1,tazkirah,18,Tazkirah jumaat,24,terma dan syarat,1,Testimoni,25,TF advance,1,thumbler,1,tidur dengan suntikan,1,tidurkan,1,tip dan panduan,47,tip mandian kutu,2,Tips Penjagaan Kucing,86,transfer factor 4 life,1,trimming services,1,tuah,1,tutorial,2,tv9,2,twitter,2,ucapan,30,undang-undang,1,undian,1,utusan malaysia,1,veterinar,1,video,7,waze,1,wish,2,wordless wednesday,73,wordpress,1,world,1,yink,1,youtube,14,yuna,1,zabp,1,zul & azizi baording pets,1,
ltr
item
Zul & Azizi Boarding Pets: Wajah Sebenar Hitler!
Wajah Sebenar Hitler!
http://4.bp.blogspot.com/-vHEAmFL8gvs/T4KrXX93e1I/AAAAAAAACyc/diyPncQgfnI/s400/hitler_adolf.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-vHEAmFL8gvs/T4KrXX93e1I/AAAAAAAACyc/diyPncQgfnI/s72-c/hitler_adolf.jpg
Zul & Azizi Boarding Pets
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/04/wajah-sebenar-hitler.html
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/
http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/04/wajah-sebenar-hitler.html
true
8534666320151591297
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy