Iklan Terbaik Bulan Ini!

Entri Yang Lain Terkini!

22 December 2011

Kucing Beroda?

Miawwwwww........ (Versi kucing Vroooommmm)

Kucing beroda? Pernahkah dalam hidup anda melihat gelagat sicomel menggunakan roda untuk berjalan? Rasa pelik gak kan....Kalau tak percaya, kami ada buktinya... :-)

Wah hebat kucing ni pakai tayar
kecik je...agak2 selamat tak?
|
|
|
|
\/
Sempat tido tu kat atas skate board ni..
Agak2 nya tayar kecik kot tu yang
sampai tertido...dont drink & drive lor..
|
|
|
|
\/
Yang ni plak, sempat nak pose diri...
tapi tayar tu tak cukup besar dek oiii.. :-)
|
|
|
|
\/
Ada ke patot, kau tolak skate board tu..
penat dek oiiii..agak2 kalau pakai tayar
besar skit rasenya apa jadi ye...maki n
laju wooooo
|
|
|
|
\/
Skate board bukan untuk duduk dek oiii..
Sempat lagi rilexs atas skate board ni...
Cube tukar tayar skate board tu...
sure tak berani nak lepaking....
|
|
|
|
\/
Kaww! boleh buat? Ahaks....

Rasanya kalau tayar kecil memang tidak cukup selamat...Cecuba tukar tayar kepada  tayar MICHELIN ENERGY XM2...Mestilah lebih selamatkan...Oklah nak cerita skit Kelebihan tayar MICHELIN ENERGY XM2 : Tyres with a true balance of performance

20% MORE MILEAGE
Delivering 20% more mileage compared to the avarage of leading competitors, meaning less frequent tyre replcement and more savings.

MORE FUEL SAVING
MICHELIN engery XM2 has improved fuel saving compared to its predecessor the MICHELIN Energy XM1 + thanks to a 10% reduction in rolling resistance. Reduced rolling resistance means more fuel savings.

MAXIMUM SAFETY
No compromise on safety, guaranteeing excellent braking performance in the wet.




Nak tahu lebih lanjut klik maklumat sebelah ni je...MUDAHKAN.... ahaks.. :-)

24 comments:

Cik SHiNJU said...

Fullamak...cool jer meoww men skateboard..hehe

mylovely-cats.blogspot.com said...

Cik SHNJU, biasalah kucing moden mcm ni lah..lepas ni kucing boleh bawa jet plak...percayalah! ahaks..anyway thanx!

mekjangok said...

fewiitt!!...caya la...kucing skang dah pandai naik skateboard..coming soon leh naik kayuh beskal lak..opss lupa..salam kenal..salam follow for u..

mylovely-cats.blogspot.com said...

mekaseh mekjangok...biasalah lepas naik jet sure naik beskal punya...tunggu kucing zaman teknologi plak ye.. :-)

luahfikiran said...

SALAM,
SUKA KUCING TAPI TAK ADA KUCING KAT RUMAH ... SEBAB ISTERI TAK BERAPA

Yunus Badawi said...

Salam.

Terima kasih sudi melawat blog saya tadi.


Wah pandai beraksi kucing2 tu.

mylovely-cats.blogspot.com said...

Luahfikiran: +1 (suka kucing) + -1(tak suka kucing)= 0 (tak perlu bela kucing)---> nanti bergaduh suami isteri pasal kucing punya hal...ahaks.. :-)

mylovely-cats.blogspot.com said...

Yunus Badawi: biasalah kucing zaman moden diorg lagi pandai beraksi lebih dari seorang badut..ahaks.. :-)

norhidana said...

heheheh.... sgt comel yg no 1 tuh.... zmn skrg mcm2 blh jd..kucing skrg makin bijak blh di ajar bt mcm2

mylovely-cats.blogspot.com said...

Norhidana: betul tu...diorg makin bijak skrg ni...cuma 1 je kelemahan tmasih lagi tak pandai nk berak dalam mangkuk tandas...kalau ada tu magik lor..ahaks.. :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

singgah sini n follow..tq follow my blog..^_^..

Alahai comey2 nye kucing ni berskateboard..

mylovely-cats.blogspot.com said...

sweetmama@eijazaquanziqry: biasalah kucing nak belajor naik skateborad plak..dah malas nk berlari guna kaki sendiri lor.. :-)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dulu sy suka bela kucing tp skarang x lg dah sbb x mahu nanges lg kalau kucing mati atau hilang


sudah folo kamu kembali :)

mylovely-cats.blogspot.com said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: ye ke..takpe jgn nangis...kalau nk petua dr kami boleh je...selalu le jenguk blog kami atau subcribe email..so dptle tips & penjagaan sicomel setiap kali kami update blog..:-)

@cu SaYaNg said...

mak acu suka beri makan pada kucing2 terbiar kat kampung tapi mak acu bukan seorang yang suka bela kucing :)

mylovely-cats.blogspot.com said...

@acu SayaNg: memberi makan kucing even kucing luar skali pun...mak acu dah dpat pahala..lagipun kucing akan doakan sesiapa yang memberi makan agar hidup sejahtera aman sentosa..amin :-)

sekamar rindu said...

salam...

kucing yang sungguh comel..

mylovely-cats.blogspot.com said...

sekamar rindu: wassalam mmg kucing adalah makhluk paling comel...ahaks.. :-)

- GC - said...

kucing pun pandai main skateboard, malu la sy tak pandai main.. hahahaha..

c'axoera said...

shomel! like like :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

sha my heart said...

canggih..

mylovely-cats.blogspot.com said...

-GC-: biasalah kucing zaman moden lor...ahaks.. :-)

mylovely-cats.blogspot.com said...

c'axoera: suka ye....ada bela kucing ke kat rumah tu?

mylovely-cats.blogspot.com said...

sha my heart: canggih kan....hu3