Iklan Terbaik Bulan Ini!


22 December 2011

Kucing Beroda?

Miawwwwww........ (Versi kucing Vroooommmm)

Kucing beroda? Pernahkah dalam hidup anda melihat gelagat sicomel menggunakan roda untuk berjalan? Rasa pelik gak kan....Kalau tak percaya, kami ada buktinya... :-)

Wah hebat kucing ni pakai tayar
kecik je...agak2 selamat tak?
|
|
|
|
\/
Sempat tido tu kat atas skate board ni..
Agak2 nya tayar kecik kot tu yang
sampai tertido...dont drink & drive lor..
|
|
|
|
\/
Yang ni plak, sempat nak pose diri...
tapi tayar tu tak cukup besar dek oiii.. :-)
|
|
|
|
\/
Ada ke patot, kau tolak skate board tu..
penat dek oiiii..agak2 kalau pakai tayar
besar skit rasenya apa jadi ye...maki n
laju wooooo
|
|
|
|
\/
Skate board bukan untuk duduk dek oiii..
Sempat lagi rilexs atas skate board ni...
Cube tukar tayar skate board tu...
sure tak berani nak lepaking....
|
|
|
|
\/
Kaww! boleh buat? Ahaks....

Rasanya kalau tayar kecil memang tidak cukup selamat...Cecuba tukar tayar kepada  tayar MICHELIN ENERGY XM2...Mestilah lebih selamatkan...Oklah nak cerita skit Kelebihan tayar MICHELIN ENERGY XM2 : Tyres with a true balance of performance

20% MORE MILEAGE
Delivering 20% more mileage compared to the avarage of leading competitors, meaning less frequent tyre replcement and more savings.

MORE FUEL SAVING
MICHELIN engery XM2 has improved fuel saving compared to its predecessor the MICHELIN Energy XM1 + thanks to a 10% reduction in rolling resistance. Reduced rolling resistance means more fuel savings.

MAXIMUM SAFETY
No compromise on safety, guaranteeing excellent braking performance in the wet.




Nak tahu lebih lanjut klik maklumat sebelah ni je...MUDAHKAN.... ahaks.. :-)


Anda Suka Entri Ini?
Kalau Nak juga Widget ini, sila klik logo nrelate kat bawah ni ye...

24 ,000 Pencinta Kucing

21 December, 2011 12:26

Fullamak...cool jer meoww men skateboard..hehe

21 December, 2011 12:38

Cik SHNJU, biasalah kucing moden mcm ni lah..lepas ni kucing boleh bawa jet plak...percayalah! ahaks..anyway thanx!

21 December, 2011 12:55

fewiitt!!...caya la...kucing skang dah pandai naik skateboard..coming soon leh naik kayuh beskal lak..opss lupa..salam kenal..salam follow for u..

21 December, 2011 12:57

mekaseh mekjangok...biasalah lepas naik jet sure naik beskal punya...tunggu kucing zaman teknologi plak ye.. :-)

21 December, 2011 14:00

SALAM,
SUKA KUCING TAPI TAK ADA KUCING KAT RUMAH ... SEBAB ISTERI TAK BERAPA

21 December, 2011 14:05

Salam.

Terima kasih sudi melawat blog saya tadi.


Wah pandai beraksi kucing2 tu.

21 December, 2011 14:26

Luahfikiran: +1 (suka kucing) + -1(tak suka kucing)= 0 (tak perlu bela kucing)---> nanti bergaduh suami isteri pasal kucing punya hal...ahaks.. :-)

21 December, 2011 14:27

Yunus Badawi: biasalah kucing zaman moden diorg lagi pandai beraksi lebih dari seorang badut..ahaks.. :-)

21 December, 2011 14:31

heheheh.... sgt comel yg no 1 tuh.... zmn skrg mcm2 blh jd..kucing skrg makin bijak blh di ajar bt mcm2

21 December, 2011 14:34

Norhidana: betul tu...diorg makin bijak skrg ni...cuma 1 je kelemahan tmasih lagi tak pandai nk berak dalam mangkuk tandas...kalau ada tu magik lor..ahaks.. :-)

21 December, 2011 14:50

singgah sini n follow..tq follow my blog..^_^..

Alahai comey2 nye kucing ni berskateboard..

21 December, 2011 15:07

sweetmama@eijazaquanziqry: biasalah kucing nak belajor naik skateborad plak..dah malas nk berlari guna kaki sendiri lor.. :-)

21 December, 2011 16:29

dulu sy suka bela kucing tp skarang x lg dah sbb x mahu nanges lg kalau kucing mati atau hilang


sudah folo kamu kembali :)

21 December, 2011 16:38

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: ye ke..takpe jgn nangis...kalau nk petua dr kami boleh je...selalu le jenguk blog kami atau subcribe email..so dptle tips & penjagaan sicomel setiap kali kami update blog..:-)

21 December, 2011 17:07

mak acu suka beri makan pada kucing2 terbiar kat kampung tapi mak acu bukan seorang yang suka bela kucing :)

21 December, 2011 17:27

@acu SayaNg: memberi makan kucing even kucing luar skali pun...mak acu dah dpat pahala..lagipun kucing akan doakan sesiapa yang memberi makan agar hidup sejahtera aman sentosa..amin :-)

22 December, 2011 00:31

salam...

kucing yang sungguh comel..

22 December, 2011 09:58

sekamar rindu: wassalam mmg kucing adalah makhluk paling comel...ahaks.. :-)

22 December, 2011 11:22

kucing pun pandai main skateboard, malu la sy tak pandai main.. hahahaha..

22 December, 2011 12:37

shomel! like like :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

22 December, 2011 13:24

canggih..

22 December, 2011 14:12

-GC-: biasalah kucing zaman moden lor...ahaks.. :-)

22 December, 2011 14:13

c'axoera: suka ye....ada bela kucing ke kat rumah tu?

22 December, 2011 14:13

sha my heart: canggih kan....hu3

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi komen. Kalau rajin komen le lagi ye... :-)